Privacy Insights

Zelf aan de slag met een applicatie voor het bijhouden van uw verwerkingen van persoonsgegevens.

nu beschikbaar

Voor de privacy officer abonnementen gebruiken wij compliancy tooling waarin uw medewerkers eenvoudige vragen beantwoorden over de omgang met privacy gevoelige gegevens. Eén van de wettelijke eisen is dat u een sluitende registratie bijhoudt van alle verwerkingen van persoonsgegevens. Wij hebben een applicatie ontwikkeld om op eenvoudige wijze aan deze verplichting te kunnen voldoen.
U kunt deze applicatie ook gebruiken zonder een privacy officer abonnement af te nemen. Hiermee heeft u een compleet overzicht van alle verwerkingen, voldoet u aan uw wettelijke registratieplicht. Nooit meer zoeken naar waar welke gegevens zich bevinden en aan wie u deze heeft verstrekt.
Afhankelijk van het aantal gebruikers dat u toegang wilt geven tot uw registratie bieden wij verschillende abonnementen. Bij de Premium abonnementen kunt u er ook voor kiezen de applicatie in uw eigen netwerk te installeren. Het aantal gegevensverwerkingen dat u bij wilt houden is bij alle abonnementen onbeperkt. U begint altijd met een gratis proefabonnement van 30 dagen zonder verplichtingen.
Registratietool gegevensverwerkingen Basic Pro Premium

Aantal gebruikers

1

5

> 5

Onbeperkt aantal verwerkingen

Optie: Laat eigen inhoud importeren

Optie: Standaard inhoud beschikbaar

Optie: Publiceren openbaar register

Multi-user

On premise installatie mogelijk

Reseller optie

Prijs per maand

€ 100

€ 250

op aanvraag

Aanvragen Aanvragen Aanvragen