Privacy Services

Advies en begeleiding bij al uw privacyvragen

Expertise

Onze adviseurs zijn ervaren en gecertificeerde specialisten op privacy gebied en hebben daarnaast een specialisatie als informatieveiligheid, ICT of contractrecht. Privacy Concepts heeft daarnaast een groot netwerk van ervaren privacy specialisten die ervaring hebben in zowel de profit als de non-profit sector. We zijn hierdoor in staat zeer efficient te werken en uw privacy vragen snel te adresseren.

Diensten

U kunt bij Privacy Concepts onder andere terecht voor: privacy- richtlijnen, protocollen en statements, juridische ondersteuning bij conflicten op privacyvlak, advies en begeleiding bij het melden van een datalek. Alles wat nodig is om een passend niveau van privacybescherming te bieden kan in beperkte tijd worden geregeld.

NIEUW - Quickscan AVG

Per 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf deze datum dient uw organisatie te voldoen aan deze nieuwe Europese privacy wet.

Met een door onze eigen experts ontwikkelde methode kunnen we snel inventariseren in hoeverre u al voldoet aan de AVG. Voor een vast bedrag beschikt u snel over een voor uw organisatie op maat gemaakt plan van aanpak waarin beschreven staat welke stappen u nog moet nemen om te voldoen aan de AVG.  

Ervaring

Onze adviseurs hebben ervaring in de Overheid, Zorg, Financiële dienstverlening, Onderwijs, ICT branche en Industrie. Ze treden hierbij op als juridisch en technisch adviseur, privacy officer, projectleider en Functionaris voor de Gegevensbescherming en hebben inmiddels meerdere organisaties bijgestaan in het analyseren en afhandelen van een datalek.